welkom theater op maat theater thuis projecten solotwo contact

archief

Als drijvende kracht achter Solotwo regisseerde en schreef Cokky van Dongen ook grotere voorstellingen in opdracht van organisaties of verenigingen.

Voorbeelden:

Vivent zorgorganisatie regio ‘s-Hertogenbosch
“LEVENSECHT” (2005)
Een theatervoorstelling met ruim negentig zangers en dansers, acteurs en muzikanten. Medewerkers van Vivent die een positieve impuls wilden geven aan het werken in de zorg en de buitenwereld lieten zien dat er meer is dan bezuinigingen en negatieve scenario’s.
Concept en regie: Cokky van Dongen

Het KOOR ’s-Hertogenbosch
“God dat heb ik weer” (2003)
Een voorstelling waarin klassieke muziek werd omlijst met wereldse teksten van alledag. In samenwerking met de componist/dirigent, de koorleden en muzikanten, de acteurs en een danseres zorgde Cokky van Dongen voor de vormgeving en de regie. 
 

YARDEN uitvaartorganisatie
“De Muze en de Dood” in 16 fragmenten (2001/2002)
Een theatervoorstelling over het levenseinde gemaakt in opdracht van Yarden. Poëzie en proza, muziek en zang werden door Cokky van Dongen samengebracht in een integere voorstelling met als doel de dood wat meer bespreekbaar te maken.
Deze voorstelling was te zien in diverse Brabantse Theaters.

Het KOOR ’s-Hertogenbosch
Muziektheaterproductie “Er denkt in mij” (1999)
Een voorstelling ter gelegenheid van de heropening van Reinier van Arkel/GGz.
Een voorstelling geïnspireerd op bekende gedichten, op muziek gezet door de dirigent, uitgevoerd door het koor en geregisseerd door Cokky van Dongen.

 

 

Solotwo | Cokky van Dongen | 's-Hertogenbosch |
06-2086 4857 | kvk 17149317 | website ©esther2017