welkom theater op maat theater thuis projecten solotwo contact

  specials
   
   
   

2016
BP-Event “Introducing ACTIVE technology”

Voor het BP dealer-event in De Fabrique in Maarssen werden door Solotwo/Cokky van Dongen vijf theaterscènes geschreven en geregisseerd.
In opdracht van en in samenwerking met MSL Netherlands werden deze scenes tijdens het event op vijf rijdende podia en voor een groot publiek gespeeld.


Door de theatrale opzet van dit event gaf BP een grote groep medewerkers voorlichting over de introductie van een nieuwe serie brandstoffen in Nederland, die over bewezen reinigende eigenschappen beschikken.

2015
Rotterdam World Gateway: “Wereldse opening nieuwe containerterminal”

In samenwerking met MSL Netherlands maakte Solotwo/Cokky van Dongen als conceptontwikkelaar en regisseur een innovatie, entertainende en culturele openingsshow voor de RWG containerterminal op de tweede Maasvlakte.


De show startte met vijf drones die binnenvlogen met globes. Verder werden de aanwezige internationale partners verrast met zang, dans, speciaal gecomponeerde muziek en een drumspektakel met Japanse en Koreaanse invloeden.

2014
Op verzoek van en in samenwerking met De Verkadefabriek
ontwikkelde en regisseerde Solotwo/Cokky van Dongen een theatrale opening voor de viering van 10 jaar Verkadefabriek.
Meer dan 100 pashouders van alle leeftijden namen als performer deel aan deze opening.
Samen met slagwerkers van ‘Tempestade’ en operazangeres Mylou Mazali zorgden zij op 27 september voor een swingende aftrap van een 24 uur durend feestweekend.

2013
Op verzoek van en in samenwerking met MSL Netherlands
maakte Solotwo/Cokky van Dongen als conceptontwikkelaar en regisseur diverse theatrale momenten die uitgevoerd werden tijdens de opening van Het Museumkwartier op 24 en 25 mei 2013 in ’s-Hertogenbosch.

2012

Interpolis ZekerVanJeZaak in Bedrijf in samenwerking met MSL Netherlands schreef en regisseerde Solotwo/Cokky van Dongen vijf monologen over situaties waarin een beroep gedaan moet worden op de verzekering. Voor Rabobankmanagement, adviseurs en medewerkers werd de impact van situaties zoals een brand, een ondergelopen kelder, een ongeval met een steiger, direct emotioneel voelbaar in deze vorm van toegepast theater. Vijf dagen lang werd elke monoloog vijf keer per dag gespeeld. Hiervoor kwamen 1500 mensen naar evenementenlocatie DeFabrique in Maarssen.

Amusement en cultuurmarkt Zeist/Rabobank UHR.
In samenwerking met MSL Netherlands maakte Cokky van Dongen twee familievoorstellingen.
"Net buiten de lijntjes" en "Dat is andere koffie" werden gespeeld in het FigiTheater in Zeist. Rabobank Utrechtse Heuvelrug maakte dit festival mogelijk.


Solotwo | Cokky van Dongen | 's-Hertogenbosch |
06-2086 4857 | kvk 17149317 | website ©esther2017